Ruim 13.000 euro voor 
Zorgboerderij 't Paradijs

Het magazine Zicht op de Gemeente Barneveld heeft 13.675 euro opgebracht. De cheque werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Roode Schuur in Nijkerk overhandigd aan Zorgboerderij ’t Paradijs, dat dagopvang biedt voor kinderen met autisme en voor ouderen met dementie.

Burgemeester Asje van Dijk woonde de feestelijke uitreiking bij en sprak in het bijzijn van de circa 150 aanwezigen lovende woorden over het magazine. ,,Dit is een geweldig initiatief. Er zijn voor de medemens is juist in deze tijd zo belangrijk. Als we die instelling vasthouden, ook als ondernemers, dan levert dat ook wat op. Het is hard werken momenteel, bikkelen soms. Maar in dit soort acties en ontmoetingen zit een grote kracht. En daarin zitten ook de nieuwe ideeën.”

Het magazine Zicht op de Gemeente Barneveld is een initiatief van de Barneveldse ondernemer Wouter van Manen. Het magazine verschijnt jaarlijks in een oplage van 50.000 exemplaren. Tal van lokale en regionale ondernemers benutten de uitgave om hun bedrijf via een advertentie of advertorial te profileren. Doordat het magazine diverse prijspuzzels bevat, is het voor veel mensen een populair bewaarnummer dat lange tijd in de krantenbak ligt.

Ook in 2012 verschijnt er een editie van Zicht op de Gemeente Barneveld. De opbrengst daarvan is bestemd voor Ruiter Actief. Ruiter Actief biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking dagbestedingsmogelijkheden en naschoolse- en vakantieopvang.
 

Nieuwsarchief
Ruim 14 mille voor Ons Bedrijf